Tappsko..

Qu tappade en sko i måndags så det har inte blivit någe ridning alls på honom nu.. istället fick Ladie följa med Maria Tinka och mig ut i skogen igår.
Måste säga att hon är fantastisk den där lilla tjejen.!


Kommentarer
Postat av: Patricia

Tack snälla du! =) Du är så välkommen tillbaka, och jag har börjat hänga här också haha, så nu tänker jag börja med att gnälla på uppdateringen ;) Hur går det för er?



Jag har två trogna följeslagare få man väl säga numer. Ett svenskt halvblod efter Napoleon, Indus. Han agerade ridhusharv med bakbenen och gick LB när han kom till mig för 10 år sedan, idag har vi tävlat tom msv A så det har hänt en hel del. En härlig kille som verkligen försöker även om exteriören är ngt emot honom, ett hjärta av guld. Förra året blev det tyvärr bara en start för oss i msv b men tanken är att vi ska ut och upp igen. Han fyller ju 20 i år men är fräsh så jag har sagt att vi ska köra detta året ut iaf och under tiden hinner jag plugga klart, börja jobba och spara undan pengar för kommande häst =)

Sen har jag min kära ponny kvar som jag tävlade tom FEI nationellt på och när jag föll för 18strecket (för 11 år sen pust) så fick han bli storhäst och gått tom La5. Han är efter Urbino och fyller i år 28 =)Håller igång honom då hans skalle måste få jobba. Han är ju inte i samma form som under våra glansdagar men gjorde en start förra året i lb för skoj skull med det taniga kravet att han skulle hålla sig på mattan ;)

Ja, jag har rena pensionärshemmet som du märker ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback