16 maj 2008

såå sjukt jävla rolig dag i går .. :D har nog aldrig haft så kul nykter någon gång i hela mitt liv vi MÅSTE göra om den dagen !!!!!!  =D

Ikväll kommer min älskling hem =D=D=D

orkar inte skriva nått mer har så jävla ont i huve !!

12 maj 2008

Hemma igen efter några dagar nere i nyköping och norrköping.. tävlingarna har gått okejj mycke missar stora och små men galopp programmet i lördags på märtisen var helt suuper hon har aldrig gått så bra :D!! men glöm inte att det bara var i galoppen ;)

Var med min älskling några få timmar lördag och söndag sen tävlade jag masse igår med ..

men han kommer juh hem på fredag igen :D såå skönt att jag får ro om honom hela helgen då =D

Nu sitter jag på skolan och väntar på lunsch :D har vart på stan på rasten föut och hittat mitt nya mjukglass ställe muuums så gått :D
Lotta är inte här idag hon pluggar ;) lycka till sen gummsan ;)

nu ska jag inte skriva mer är så dålig på de.. :p

ciao!! =)


6 maj 2008

HAr nu kommit hem igen från mallis haft en grymt kul vecka inte särskilt utvilad men roligt har det varit =D
vi umgicks med massa norrmän som var som dom var.. :p
Villl tillbaka !!!!!!!!!Kom juh hem i lördas var med Christian och åkte lite bil sen var det tävling i söndags och nu är vi fördig kvalade till sm jag och märtisen :D så himla skönt!! fick även en placering med massen han var jätte duktig och jag ser verkligen fram emot att få tävla honom ännu mer :)

Igår var jag på sjukhuset med madde vi pratade rätt mycket och jag berättade massa som hon LOVADE att inte säga till mamma !!
MEN så idag så var de nått som hon var sur över och hon sa till mamma att jag hade gjort nått dom inte hon fick göra när hon bara var 17 ... och att mamma skulle fråga mig va de var så de va juh bara å berätta för mamma då... men hon ska fan inte tro att jag håll käften om de jag fick höra heller så nu vet hon också madde !!!!!!!!!!!

mamma brydde sig inte så mycket om piercingen och förstod att det mest bara var en impuls grej men hon sa att hon iinte förstod varför jag hade tagit den men de gör jag juh inte själv heller så....


nu har jag iaf fått sms från min "förre detta" syster som säger att vi inte längre är syskon men jag SKITER i de är du så jäkla omogen så får du fan vara de jag orkar inte bry mig om dig så jäkla SKÖNT att du flyttar.. och tro fan inte att jag tänker försöka hålla kontakten med dig heller !!!!!!!!!!!!