sov morgon...

precis vaknar såå skönt =D länge sen jag sov så läänge nu =)
fick ett sms av madde i morse å hon ville att jag skulle följa med när hon tatuerar sig å självklart så ställer man upp =)
tänkte att jag skulle kolla med dem om de kunde göra en skiss på min tatuering med vill ju ha en speciell sak men jag är ju själv kass på å rita så =/ men vi får se =)
väntar nu iaf på att christian ska komma ur duschen så ska vi åka och äta lunch med madde =)
skriver i kväll om jag hinner :D
cya!

okända besökare..

ska alldeles strax gå och lägga mig men jag ville skriva lite om min dag först =)
har idag sprungit runt på södra berget och intervjuat folk typ snabb frågor :p roligt men man blev lite less efter ett tag faktiskt =/
efter de så åkte jag och johanna hem till henne så hn hjälpte mig med håret blev sjukt nöjd faktiskt =) Tack babe =)

imorgon hade vi planerat att vi skulle åka skoter med marie och mats med christians pappa vill inte att vi blir borta med skotern så vi kan inte följa med =( jag var så sjukt sugen på de där men allt jag verkligen vill göra faller aldrig in av någon anledning!! suck!!

kikade på statestiken idag på bloggen lite roligt att det är så många som kollar in den med roligare hade det varit om man visste vilka de var =)
därför får ni jätte gärna komentera och skriva en liten hälsning även om ni inte känner mig =)

nej nu ska jag sova är ledig i morgon men jag tänkte rida ut på märtisen å plugga i morgon så de blir gjort =)
 sov gott alla !! och glöm inte att komentera nu roligt om ni tipsar om något jag kan skriva om :D tihi


skönt med ledig dag..

ledig dag idag från skolan så skönt =)
tränade märtisen i morse vilket gick så hilma bra lika så igår :D de är så otroligt roligt att rida nu =)
tänkte att jag skulle få upp en film på henne här hur hon går nu men jag tror att jag ska försöka filma med digitalkameran i helgen i stället den är enklare att lägga in på datorn :D

iaf efter träningen pratade jag och ia lite om olika klubbar och vad de kräver av sina ryttare nyttit att höra faktiskt =)
men sen när jag tränat klart så åkte min lilla toffel christian och köpte fika så fikade vi i stallet och sedan åkte vi hem och bytte om till lite finare kläder för att sedan åka en sväng på birsta =)
det blev en t-shirt var till oss, en ny tandborste till mig och lite sådana saker =)
så åt vi varsin kebabtallrik med på donatello eller va de heter sjukt god =) de la på fel sås så vi fick typ texmex men det var MYCKET godare än vitlöken vill jag lova =D tihi
sen nu hela kvällen har vi varit i sidsjön och åkt snowboard =) mysigt men man är nu sjukt trött i kroppen =/ lägger upp lite bilder där ifrån =)

nu ska jag åka hem till christian så jag kommer i säng någon gång =) ska upp på södra och vara typ eventsäljare i morgon =) en helmysdag bara jag och johanna =) tihi

visst de ja har också köpt hårfärg idag så jag räknar nu med att du ska färja mitt hår johanna sen tänkte jjag att du skulle få göra en sak till med men den karamellen suger jag på :p tihi

cya!!



ska kika en sak så jag använder din hemsida marie =) så får du lite reklam på köpet :p tihi
http://www.maastricht.se/

skolan och uf..

skolan nu har lunch.. vi har precis packeterat kondomerna så nu drar försäljningen igång på riktigt =)
efter skolan idag är det nämnligen öppet hus på john bauer och vi ska stå och sälja men jag ska dock inte vara med men brudarna säljer nog bra ändå utan mig =)
själv ska jag träna för ia med märtisen =)
men nu ska jag fixa lite har prov i eftermiddag som hela klassen har glömt pga att det är så förbnnat många som har mycket att göra nu när de ska vara sm veckan nu !! man blir så sjukt less på denna skola när dom hela tiden tar bort våra lektions tider pga saker för att få skolan att gå runt men lär oss i stället då!!

men nu skriver jag inge mer!!
cya!


nu är det verklighet..

nu känns det verkligen som att det börjar bli verklighet att sälja i väg märtisen.. det kommer inte bli min roligaste dag i livet när hon åker men man måste gå vidare så är det.


Ihelgen har vi hafr besök av två jätte gulliga mäniskor =) de har provridit märta och allt gick jätte bra nu väntas det bara ett beslut.
sen så har jag hunnit med krogen också det blev olerys i timrå på rockabilly kväll.. mysigt =) fick också en alkoholfri drink utav johanna :D men jag måste då erkänna att det hade varit godare med vanlig dricka :p tihi
men nu ska jag och christian åka ut på birsta och lämna in min telefon som pajade i morse =/
cya!!

besökare..

ligger nu i sängen å väntar på att mamma ska komma hem med märtas spekulanter de är ute i birsta och ränner..
dem red igår och martina var super fin =) skööte sig utmärkt!! =)
jätte roligt faktiskt =)

sov hos johanna inatt vi pratade lite innan vi somnade tack för att du ställer upp johanna det betyde så himla mycket  =)

ikväll efter ridandet blir det tacos och sedan olerys :D fun fun!! men jag måste först prata med christian.

nu ska jag plugga lite tänkte jag så får vi se när mamsen dyker upp=)

sara: du har precis rätt men sen så är det faktiskt timrå som pratar mycket med =/
men märtisen får vi prata om på msn nån dag :D tihi KRAM!!

men nu ska jag kila cya!!

till er som vet bättre än oss!!

skolan nu har precis ätit lunch gulach soppa blev det okej men godare mat finns det =)
nu på eftermiddan så ska vi åka till La reklam och kolla på tröjor till Uf och priser.
sedan tänkte jag åka till märtisen och rida henne lite sen ska hon få bada så hon blir fin inför helgen =)

sen så till er häst människor som läser min Maris hästar har inte varit de minsa ofräscha den här vintern de har fått vila som de flesta hästar har gjort i vinter. Sen så har martina inte varit ofräsch heller hon har varit igång sedan september, det är bara det att jag rider henne mer från grunden nu är att göra massa rörelser.. Min och maries teori är att man inte behöver rida hästarna lika hårt året om och vi har valt som de flesta andra att låta dem ta det lugnt under jul och nyår !!
är det något ni tycker är fel med det får ni jätte gärna säga de till oss så vo också kan fundera över vad som är bättre för pållarna..! TACK!!

FÖRLÅT JOHANNA!!!!

fyyy fan vad jag är så jäkla seg nu förtiden!!
somnade strax innan 8 igår kväll och när klockan ringde 8 i morse var jag fortfarande så jäkla trött!!
FÖRLÅT johanna jag måste verkligen se till att börja komma i tid!!

Sen så fattar jag inte varför de inte skottas hemma hos oss längre?!?!
det är inte alla som åker runt i fyrhjulsdrivna bilar och tar sig fram över allt!!!

men men.. läste maries blogg blev sjukt sugen på att åka skoter till helgen men det blir väll inget av de då jag ska sälja häst hela helgen =)
missar också the hitchbacks på olerys i timrå men man kan kaske smita iväg där på kvällen :D tiihi
ska fasen sno med mig johanna tror jag :p
sen så ska ju marie och mats dit som jag förstod å då ska jag heja med dem lite :p tihi

men nu ska jag inte skriva mer för de blir så tråkigt att läsa :p

till johanna för att jag alltid är så seeg!!
nu är det ändring på de!!

dålig uppdatering...

ojojoj nu var det länge sen man uppdaterade bloggen iaf =/ men då gör jag det nu :D

i fredags kväll stannade jag hemma från äventyren på stan kände mig sliten så jag pluggade lite och la mig tidigt.
lördag så var det jobb på schemat jobbade 10-16 sedan åkte jag hem pappa beställde tårta och det blev mini kalas =) efter tåt käkandet åkte jag och  christian upp till ljustorp för att åka skoter.
det blev en lång mystur med grillning.. christian och jonas på nya skotern och jag och marie på en gam läkla skoter som vi tippade med ett antal gånger men allt gick bra vilket var tur =)

sedan söndag så började jag dagen med att träna för marita och martina var verkligen finare än någonsin =) känns så himla kul nu men det är tråkigt ändå att hon snart kommer att åka..
efter träningen så var det stress fart hem och in i duschen för att sedan åka vidare till jobbet =) jobbade till 16 då med dan gick så himla fort.. men det är skönt..
kvällen sedan så hämtade jag lotta på tåget och kössade hem henne efter de pluggade jag lite innan jag kröp ner under täcket hemma hos älskling.

sen måndag då.. stallet först för att släpa ut hästarna, sedan var det skolan som gällde.. vi grejade med sm veckan hela dagen sen åkte vi runt till skolor och delade ut papper..

avslutade skoldagen med marco polo med lotta =) gott gott =)
när jag kom hem sen somnade jag och sov till 8 typ sen åkte vi hem till christian för att sova och de gjorde jag kan jag lova!!

nu sitter jag i skolan och har religon, jäkligt trist faktiskt!! men men nu årkar jag inte skriva mer...

cya!!


poncho...

i morse blev det försovning först men senare insåg jag att det inte spelade sån stor roll eftersom det ändå inte fanns nån lärare. men till andra lektionen pallrade jag mig iväg och det blev en riktigt rolig efter middag.. vet inte om jag har blivit knäpp men jag har börat gilla de tråkigare ämnerna naturkunskap är ett av dom.. =) satt till och med kvar en stund för att göra klart uppgifterna, himla skönt faktiskt. tänkte nu ikväll försöka göra klart de andra jag inte gjort i skolan under apun men det kommer väll inte att bli så :p

efter skolan idag hittade jag äntligen min efterlängtade poncho eller hur man skriver :p 60 kr på vero moda och jag har flyttat in i den.. :p tihi

ligger nu hemma hos älskling och äter popcorn =) mysspys :D håller också ett öga på mitt nya shopping center tradera :p tihi ..

i morgon blir det jobb 10 till 16 får se om märtisen ska få sig en tur i skogen innan eller om jag tar en sovmorgon det vore skönare iaf :D
men nu ska jag kika på tv med älskling :D
cya!!



 


skooolan..

sitter i skolan nu och vi har ingen lärare !!! =/ kan man inte ringa eleverna och säga sånt så man kan jobba hem ifrån?
men men nu är vi här och tänkte jobba med smveckan..

efter skolan idag blir det stallet och sen tänkte jag släppa med mig johanna på innebandy =)
är också tränings sugen älskling ville att jag skulle med och träna så jag kanske hinner med det =) tihi

men nu ska jag plugga på lite..

tidig morgon...

hehe sara jag tror faktiskt att det är så :p tihi


sitter hemma hos christian nu och ska plugga men jag kan inte konsentrera mig hemma =/
men men jobbade istället för skolan idag SKÖNT!!! sen så var jag uppe innan tuppen och tränade i timrå märtisen var så himla fin både igår och idag det känns så himla roligt :D

men nu ska jag plugga så jag får det gjort nån jävla gång !! tja!!

en trejde dikeskörning...

körde ner i diket igår med hatar min bil som inte gör det jag säger till den!!
idag har jag haft mitt körkort i två månader och kört av vägen 3 =/

Sitter i skolan nu iaf, vi har börjat med religon.. känndes först som om de skulle vara en sjukt jobbig kurs med den verkar rätt okej ändå =)

Jobbade igår känns skönt med lite extra pengar =)

Ikväll kommer de nya andra avenyn avsnitten ut :D wiiie fy vad jag har saknat gänget =/
ska träna efter skolan ute i timrå sen blir det kanske en aa kväll med johanna ? =) tihi

men nu ska jag ta lite rast från datorn =) tjing!!

tomt..

har precis ´kommit hem från jobbet så jäkla lite folk idag men det kan vara skönt ibland =)
sitter nu och väntar in käk tror det blir takos :D mumma sen ska jag till Christian vet inte vad det blir i kväll med det återstår att se =D
tänkte plugga lite nu så de blir klart..
cya!!

....

3e inlägget idag men de skiter jag i för nu känner jag mig så hilma sviken..!!
visst jag kan inte kräva att jag ska bli med bjuden men varför ljuga för mig?!? vad va ni rädd för?
sen så känner jag mig nästan inte välkommen till stallet heller en frågar om jag är på väg å säga upp stallplatsen snart och en näst intill undviker mig..
jag förstår inte vad det är jag gör för att bli behandlad såhär?! jag kan inte själv minnas att jag gjort något fel??

på nått sätt känns det inte som att jag ska bry mig med det går inte heller att koppla ifrån och speciellt inte när man får redan på sanningen bakvägen..

iaf så är det så nu att jag inte tänker säga uppstallplatsen och det har jag inte funderat på heller!!

skriver inte mer nu för det känns inte som att andra ska veta hur jag blir behandlad just nu...
men jag ska iaf säga att jag känner mig utfryst!!!

frissör..

efter skolan idag lekte jag och Johanna frissörer på varann :p johanna toppade mig lite medans jag näst intill klippte av johanna håret :p men det blev bra är riktigt fövånad att jag hade en sådann talang :p heeh

har fortfarande inga riktigta planer för kvällen christian ska ev ut med björk så vi får se om de blir så och om jag kanske följer med =)

men nu ska jag kasta mig in i duschen så jag blir lite fräsh inför klällen =)

cya!!


stredje skoldan och fredag..

sitter med johanna i skolan nu vi jobbar lite med uf och sm veckan det går rätt bra faktriskt..
var på boom och skrev massa papper igår ska jobba nu två helger i rad de är ju rätt skönt iaf =)
det ända jobbiga är att jag inte kan åka och hälsa på min lilla bäbis nere i edsbyn men han kommer ju snart hem så de gör ju inget på så vis.. =)

Ikväll har jag inga planer men de skulle vara roligt att gå ut eller nått kanske marie och mats vill hänga med ut och snacka lite =)

men nu är det snart lunch och jag är döö hungrig =).

tillbaka i skoolan...

så är man tillbaka i skolan igen.. det är faktiskt mer okej än vad jag trode att de skulle vara.. =)

vi jobbar på som fasen med uf nu måste verkligen få till det så att vi inte sabbar massa betyg som uf tillhör.. men de verkar som att allt kommer gå vägen nu produkterna är beställda och vi är en bit på väg =)

idag tänkte jag dra vid två från skolan och åka till birsta ska lämna lite papper till linnéa på boom och fylla i lite om löner å så =)

i tisdags var jag mats älskling och marie ute och åkte skoter vi var lite klantiga så vi missade tyvärr bitline men de var mysigt att åka skoter med =)
hade hoppas på skoteråkning i helgen med men nu ska jag jobba hela helgen så det blir väll inget av de då..

sen så måste jag bara skriva av mig lite...
jag är inte så dum så att jag inte förstår att du inte ville ha med mig men säg de istället för att ljuga det känns mycket bättre för mig då...

men nu ska jag göra en affich som ska göra att vi säljer som bara den :D tihi

Fyy fasen va de är kallt...

FY fasen va det är kallt ute har precis kommit hem från stallet.. har ridit på märtisen hon var verkligen suuper fin provade även bellas dressyrsadel eller "saras" :p den ligger super och märta verkar tivas i den =) så nu blir det väll ännu mera köp :/ men de behövs..
träffade anna i ridhuset med hon skulle kika om hon hittade nått täns åt kurtan så han får ett lika fint som märta :D tihi

Ska när marie hör av sig åka och rida på pollarna men de är ju så förbannat kallt så vi får se om jag känner marie och mig rätt så blir det ingen ridning :p tihi

nej nu ska jag slänga mig i duschen och skynda iväg på birsta en sväng måste göra några ärenden =)

cya!


Nytt år mm..

Nu går tiden så jäkla fort att man  nästan blir rädd fasen :o
Nytt år har de blivit också..
Anna fyller även 18år idag så snart kan vi brassa iväg på tävlingar bara hon och jag :D

Ska även uppdatera alla lite..
Jag har köpt mig en häst till... =D
har fått två extra jobb vilket är super när man måste betala mer jälv nu när man bir älder.
börjar även skolan tilveckan igen =/ efter typ 9 veckors ledighet... men snart är de studenten och all skit är över :D

har också smsat med lotta lite på nyår och nu hoppas jag verkligen att allt ska lösa sig.. =)

så ska jag väll kanske ta å berätta lite om nyår också men de hoppar jag för nu som var där vet hur roligt vi hadde och vem som vann fullast 2009 :D!! :p