Ludde träning..

Det blir en tuff vecka för Qu denna vecka. Ia träning tis, ons och Ludde träning tors, fre.
Kul att Ludde kommer upp tycker jag, att få frächa ögon på sig. Hon har ju sett och hjälpt oss varje dag i nästan ett och ett halvt år så hon ser ju verkligen skillnaden på utvecklingen när hon inte sett oss på ett tag. Synd bara att det inte blir lika ofta längre.

Tiden för träningen ikväll är 19,45 och i morgon 14,00 om det är någon som är sugen att titta på. Vi håller till på Färsta eller Sundsvalls fältrittklubb som de också heter.

De som arrarngerar Ludde träningarna är Mittsvenska ridsportförbundet. Med Anna Granstrand i spetsen som projekt ledare. 
Vi är då ett gäng som blivit antagna till Försprång mittsvenska en satsning riktade mot ekipage som tävlar dressyr eller hoppning för en klubb som är ansluten till Mittsvenska Ridsportförbundet. Tanken med satsningen är att öka deltagandet i större tävlimngssammanhang som mästerskap, nationella och internationella tävningar. I satsningen ingår inte bara uppsuttna träffar som ridning för tränare utan också avsuttna arrangemang som föreläsningar, fystest och andra bra arrange mang som man aldrig får tillfälle till annars. 

Jag vill verkligen tacka Anna och grenledaren Annica Johnsson som är så fantastiska och driver detta för oss tävlingsryttare så vi kan fortsätta utvecklas med hjälp av denna fantastiska satsning..

/ Isabelle



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback