Jag försvann...

Nu har bloggandet hamnat på prio sist.
Jag har massvis med nyheter att uppdatera er med men jag hinner inte just nu.. Ska försöka i kväll på datorn hemma där jag även har lite bilder :)
Bjuder på en som mamma tagit när Nemo fick vara hos mormor och morfar (mina föräldrar) förra helgen :)

Tung dag!

Nu har jag uteblivit från bloggandet efter att inte alls haft någon insperation till datorn..
 
I fredags var jag och mamma ner till Stockholm för att av farväl av en fantastisk person!
Det blev en tung dag med många liter tårar som föll för hennes skull. Det var en jätte fin begravning med mycket värme och kärlek. Vilket enormt stöd alla gett familjen jag är övertygad om att det gjort det enklare för dem att bearbeta detta med alla vänner runt omkring.
Tack Ludde för alla minnen och den kunskap du gett så många. Som en fantastik extra mamma till Sjövillans ungdommar och en mentor som ställt upp i ur å skur!
 
Du fattas oss!

Min drömhäst..

Fortsätter på de fantastiska rubrikerna jag har fått hjälp med.
 
Nu kanske detta låter konstigt med tanke på föregående inlägg. Men min drömhäst är faktiskt Quattro.
Skulle jag då bygga om honom till den absoluta drömhästen skulle jag börja med att byta ut hans temprament.
Jag skulle dock inte vilja ha bort allt men lite lugnare i psyket skulle han gärna få vara. Sedan skulle jag vilja ha lite "kvickare" ben på honom. Han är en häst men väldigt mycket uttryck i sina gångarter men han blir i dem gärna långsam och flächig vilket gör att man få kämpa för att få ett bredare register i framför allt traven.
 
Sedan skulle han vara precis som min drömhäst skulle vara.
Klart att jag hade kunna skriva Totilas eller någon sådan med men vi som "supportrat" har ju ingen aning om hur de är att rida på.
 

Tids brist!

Nu har jag haft tidsbrist för bloggen igen. Har som jag skrivit förrut haft fullt upp med Sundsvalls ridklubbs tävlingar i helgen.
 
Tävlingarna har flytit på jätte fin tyvärr hade vi inte så många till start men alla funktionärer var jätte duktiga och vi fick det verkligen att flyta på fint.
 
Min egen tävlingshelg var ett botten napp.
Fram ridningen på lördagen var KATASTROF. Jag sa åt min mamma att gå och stryka oss så jag bara kunde fokusera på att få Qu avspänd utan tidspress. Till min räddning kom Agneta och gav mig lugnande råd för att jag själv skulle lugna ner mig. Till slut lugnade Qusen ner sig och vi gick in och gjorde vårt. Jag kunde iaf rida honom och trav programmet var faktiskt riktigt fint MEN så kom vi till ryggningen där vi oftast ligger på 8a el 9a men samspelet mellan mig och Quattro stämde inte alls och han VÄGRADE gå bakåt. Sedan var allt förstört, Miss på miss i galoppen. Procenten stannade på 60, nått men räckte till sista placeringen en 3e plats.
Dag två efter reconemang med Ia min tränare och Marita min stöttepelare. Beslutade vi att göra en kort framridning för att Qu inte skulle hinna stressa upp sig på de andra hästarna och han gick som en klocka på framridningen. Den känslan på tävling var det länge sedan vi hade. Men inne på banan blev det katastrof i ställer. Traven var okej och tittar man på filmen ser det helt okej ut men med missar på varenda moment nästan och en jätte spänd häst gör det super svårt att prestera i en så svår klass. Tror procenten landade på 57. Men för mig känns inte detta viktigt längre.
Jag måste få till samspelet som vi har hemma även på tävling men det är jätte svårt.
 
Vi kommer nu lägga tävlings kläderna på hyllan till nästa säsång och lägga krut på träning för att befästa allt styrke messigt.
 
Jag måste tacka alla runt mig men peppande ord. Utan ert stöd har jag gett upp denna speciella häst förlänge sedan.