Helgens bravader!

 
Min helg har varit skit bra!! Jag har ridit de två fina hästarna jag har hemma nu i lördags och igår tömkörde jag dem.
 
Annars har jag pysslat både med huset och stallet samt varit på middag hos min sambos bror med familj.
 
 
 
 

Tidig morgon idag..

I morse blev det en tidig morgon för mig, ställde klockan på 4 för att hinna med att göra hage åt en ponny som flyttar in i stallet idag. Anledningen till den dåliga planderingen var att jag igår kl 9 på kvällen fick veta att den skulle komma.
 
Nu är jag på jobbet 7844 steg senare och ska jobba till 5.
 
Planen för ikväll är att rida Quattro och extra hästen.

Två insperations veckor!

Nu har jag fått lite extra hästar hemma som ska ge mig lite ny insperation och annan träning..
My happy för att jag får detta förtroende..
 
 

Tävling två i Högbo...

Årets andra nationella tävling var nu i helgen i Högbo.
Vi red två klasser på lördagen även här en Msv B och Msv A sedan St. Georg på söndag.
 
Försökte så samma lugn som nere på Segersta men jag lyckades inte riktigt till första klassen, han var lite väl taggad så jag hamnade lite i dragläge vilket var synd men 65% och en fjärde plats blev det av 28 starter.
 
Nästa klass msv A kändes han mycket finare tyvärr la jag in missar på alla kofisienterna i galoppen vilket för att poängen rasar ganska fort. Slutade på 62,55 11 av 18.
 
Söndag var han jätte fin och han kändes verkligen lugn så jag provade lägga på lite mer tryck och de fungerade fick tyvärr några missar men det gör ingenting nu tycker jag huvudsaken är att vi börjar hitta rätt igen.. 64,38 blev % och 8 av 21 starter.
 

Årets första nationella start..

 
Årets första nationella start för oss ägde rum på Segersta förra helgen.
Tävlingarna var på Sigtunas anläggning jätte fin och vi bodde där i ett hus som såg ut att vara typ 100 år gammalt men byggt bara för tre år sedan jätte häftigt!
Själva prestationen kan jag absolut inte klaga på. Vi red tre klassen två på lördagen och en på söndagen. Lena från hemma klubben var också där och hjälpte mig vilket jag verkligen är jätte glad för!
 
Första klassen var ett junior program som motsvarar msv B. Planen var att han skulle gå lugnt och inte stressa uppsig inne på banan och den planen höll verkligen procentren slutade på 67,05. Jag vilket jag verkligen inte tyckte var en kanon ritt men jämfört med tidigare starter både i höstas och början på detta år var den skit bra!! Det resulterade i en 3e placering och vår första nationella placering.
 
Nästa klass var S:t Geordes vi ville ha samma plan där hade dock lite missar men vad gör väll det? Procenten landade på 63,64 bra för att ha missar och "mesig" häst.
 
Dag två samma upp lägg i programmet för unga ryttare procenten 63,98. Han kändes väldigt lugn och avspänd. 
 
 
Nu blev det samma bild som igår men de var den rosetten han fick och vilka priser! 1000kr i premie, ljuslyckta från Hemtex, 300 kr presentkort på Hemtex och en ridlektion på Segersta. De kan jag inte påstå är dåliga priser direkt!
 
 
 
 
 
 
 

Välkomna tillbaka!!

Nu är jag läsbar igen.
Jag tänkte lägga ner skrivandet men verkade eftertraktad så jag sätter igång igen för eran skull.
 
Sedan sist har vi varit på två tävlingar och tränat lite.
 
Uppdaterar er om lite mer skoj i morgon håll ut :)
 
 
 
 

Då va vi på väg
Segersta..

Idag vankas bil åkning till Sigtuna för helgs tävling.. Det är Segersta som är arrangörer denna och och det är Nationell nivå. Funderade lite nu på morgonen när jag mockade att det är nog Quattros och min största tävling..
Vi kommer i morgon att rida två klasser för att jag förhoppningsvis ska kunna få Quattro lite avspänd inne på banan..
Då blir det FEI Inl. program Msv B (J) och FEI Prix S:t Georg. Sedan på söndag är det en klass och FEI Inl. program Msv A (UR). För oss blir det också två nya program men de tror jag bara är bra.
 
Planen idag blir då att jobba till 12 och sedan bränna hem för att rida och duscha av Quattro och såklart packa in de sista i bilen.. Vi ska försöka rulla söderut vid halv 3 3 nånting..
 

Rev till de i bloggen!

Tyckte det var lite tomt med kommentarer i bloggen och tänkte därför lägga ner men då kom de genast lite förfrågningar om vart jag tagit vägen..
 
Så iam back!!
 
Hehe hittade denna bild på min stora systers blogg..