Hästvakt och julstök..

Mitt i allt julstök ska hästarna skötas som vanligt.. Quattro har lite vila och strosar ute i skogen med arbete han vilar alltså i från de fyra träväggarna. Ladie får jobba på som vanligt ett tag till å vila när de börjar bli kallare ute.
Kan inte rikrigt påstå att de är så mycke till julkänsla när de knappt är vinter än men vi har iaf snö hemma de får man väll vara glad för..
 
Denna vecka har jag ansvaret för Diantha också som ska ridas och pysslat om vi får se hur mycke vi hinner med har lite planer för den lilla damen..
 
 

Salu visning och frissering..

Igår kväll hade jag intressenter på Ladie igen vilket gick jätte bra.. De är svårt att sälja en häst man tycker om..
När vi kom hem fick jag ett liter ryck och bestämde mig för att prova klippa henne då hon fått så tjockpäls som tar sån tid att torka när hon blir svettig.
Tanken var att de skulle bli lite grann men jag blev så extas över att hon var så duktig så de blev nästan hela henne men om va nöjd hon var efteråt de va nog skönt att bli av med lurvet..
 
 

Två dagars Ia träning..

Måndag, tisdag här har Ia vart på besök för ytterligare två träningsdagar.
Igår jobbade vi med galoppen och lite programdelar för att förbättra korrektheten.. Jag har problemet lite grann att jag hamnar i panik så fort jag ska rida ett program och slutar rida nogrannt å i ställe bara fokuserar på att föra allt på rätt plats utan kvalitet. Så de ska vara borta till nästa år har jag bestämt.. Iallafall försöka med det.
 
Idag la vi jobb på passage och piaff.. Piaffen gör mig bara gråhårig men han blir bättre och bättre men de tar tid.
 
Nu väntas lite jullov för att han ska få smälta den intensiva träningen lite över jul och nyår med lite uteträning..
 
Ladie har också tränat men bara igår kväll.. Hon fick igår börja träna på enkla byten vilket va lite klutigt..

Ibland blir det långt mellan gångerna..

Ibland blir det långt mellan inläggen men jag har massvis med idéer om vad jag ska skriva om..
 
Vi kommer inom kort att flytta bloggen till en gemensam för stallet som gör att ni kan följa hela stallet isdressage stabel med kanske lite fler inlägg och funderingar.
 
Just nu är vinterträningen i full gång vi får hjälp av Ia varje vecka nu fram till jul så blir de lite jullov sen fram till januari. Annars är det väll inte så mycket nytt att berätta.