Nu är vi redo att visa oss igen...

Så var de dags för tävling igen, denna gång är det Hagfors som står som adress netta 48 mil. Hur tänkte du där? är de kanske många som undrar eftersom Bollnäs också har meeting i helgen..
Jo jag tänkte nog inte alls tror ja igentligen men jag gillar att åka lite längre för annat motstånd. jag menar vi är ju inte överdrivet många i Sundsvalls området som rider Georg och intemedier klasserna..

I allafall Quattro har gått väldigt fint sedan han sattes igång igen och jag känner mig jätte laddad för helgen. Detta blir sista tävlingen innan vi åker på lag SM andra helgen i Augusti.

Kommer nu i helgen att hålla er uppdaterad om ritterna så välkommen tillbaka vänner :-)
Nu är vi på väg tillbaka på riktigt.

Började trava och galoppera på Quattro igår och de märks verkligen att han behövde lite vila!
Oj vad han känns eftergiven och lösgjord både i psyket och fysiskt. Verkligen jätte skoj.
 
Red tillsammans med Jeanette och Anna idag och kunde inte låta bli att prova några byten efter att ha kollat på Anna när hon tränade på dem. Faktiskt så tycker jag att bytena känns mer jämna nu än tidigare.
 
Ladie skulle få jobba idag hon också men precis när jag packat in i bilen och skulle åka bort till henne som går på bete i grannbyn kom regnet och jag bestämde så att hon inte dör av att vila en dag till. Men i morgon ska jag och Madde rida Tecuila och Ladie tillsammans på förmiddagen.
Quattro ska få gå på banan i morgon kväll också med Jeanette och Anna. Sen på torsdag ska Quattro nog få skritta ut med Elvira och Ladie ska få gå ut i skogen med sina betes kompisar på kvällskvisten med mig som pilot.
Fredag blir ett litet jogging pass på Quattro tror att jag ska dra på honom kandaret då.
I helgen sen kommer Marc och håller träning igen på Älva gård har inte bestämt mig än om Quattro eller Ladie ska få springa men de lutar åt Quattro och lättare pass.
Hihi liten Quattro på sin första tävling i Gnarp 2009.
 

Skit väder men vad gör de?

fy vilket skit väder de bjöds på i Bergeforsen idag men vad för de när jag har ett helt stall som måste skuras?

Påväg tillbaka!

Nu är vi på väg tillbaka äntligen!
I och med våran ofrivilliga vila har jag inte haft så mycket att skriva om. Nu är vi iaf inne på sista dagarna med 25%sjukskrivning vilket känns jätte skönt. Qu känns pigg och fräsch.

Berättar mer om veterinär besöken ikväll nu ska jag njuta av min semester.