Vad vill de komma fram till?

Var som jag sa i tidigare inlägg på möte förrgår ang förnyade träningregler på Sundsvalls ridklubb.
En av de nya reglerna lyder:
 
- Gruppträning arrangeras endast i klubbens regi och med anställd personal. Alla annan gruppträning är inte tillåtet och ses som konkurrerande verksamhet.
 
Okej..
Jag förstår tanken att man som "privattränade" i de här fallet står och har en "gratis" manege att utnytja sin verksamhet på men så kommer en annan punk.
 
- Tränare skall inneha F-skattsedel samt vara godkänd av Sundsvalls ridklubb. Ansökan som tränare samt kopia av F-skattsedel lämnas till SRKs styrelse, där beslutet fattas. Ett godkännande skall lämnas innan träningsverksamheten påbörjas, vid godkännande blir man så kallad klubbtränare.
 
jaha.. men då är det helt plötsligt okej med konkurerande verksamhet eller?
De här ställer iaf till det ganska bra för oss medlemar dels för att då de som tränar i grupp (hoppryttarna) nu mera kommer träna en och en vilket kanske då utgör att de kommer vara exempelvis 5 timmar på rad.. och vi dressyr ryttare nu måste börja på att rida slalom runt dessa hinder.
 
Ett av förslagen som sas på mötet från medlemmarnas sida var att vi tillsammans kunde välja ut veckotränare där man då hyr ridhuset en eller två timmar där klubben får en avgift för att manegen hyrs av dessa tränare plus att vi andra som vill ha koll på när vi kan rida "ostört" får veta när dessa träningar kommer att hållas..
 
Liten fundering från min sida, säger inte att jag har rätt men konkurerande verksamhet är väll i såfall all träning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback